Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Många svenskar lider idag av fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen fixar biffen.

luktborttagare

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Därför stannar lukten kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Titta på dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. dålig lukt skor borttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.