Så gör du lätt din slush med hjälp av en slushmugg

När det är sommar vill vi jämt ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får färsk vällust och kraft igen, men det är ju inte jämt som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin för att erhålla drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten funkar mycket likt en slushmaskin.

alkohol

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du bara har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du ej krångliga slush recept. Det är bara att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full koll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan alltså vara smart att ha många slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man ej detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man ana att muggen inte funkar.

Så smakligt med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till rätt konsistens före man blandar ihop med vatten och koncentrat.

Konsistensen är angelägen och det är följaktligen som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra mugg som är till för att bilda den finfördelade isen så kan man få samma verkning och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det endast blir en mugg men detta kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmaker. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna tänka på vanligt vis.