Öka produktionen med en etikettmaskin

Mängden etiketter har ingen betydelse. Du kan spara tid på att jobba effektivt. Det kan vara värt att investera i en etikettmaskin som klarar höga volymer av etikettering.

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. Det finns manuella etikettmaskinER att köpa. De är enkla att använda och du blir färdig snabbt.

Placeringen har betydelse

Många glömmer bort att tänka på placeringen av etiketten. Streckkoden måste vara synlig för att den ska fungera.

Det är därför som du måste ha en etikettmaskin. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Att placera ska vara enkelt. Om du använder dig av en skrivare så ska den vara enkelt att använda. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Helst ska det vara så enkelt som att bara ladda maskinen och börja applicera.

adressetiketter

Köp en maskin för etikettering till jobbet

Det finns lite olika typer av etiketteringsmaskiner. Rätt val är det som kommer att passa den egna produktionen allra bäst. Läs in dig på den produkt som du vill köpa. Ibland är de enkla modellerna bättre.

Behöver du stora volymer av etiketter?

Om du ska trycka fler etiketter så kan du köpa en egen maskin. Idag så går det att få fatt i billiga etiketter på rulle som är otroligt prisvärda. Märkningen blir enklare när man sköter den manuellt.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Man kan kontraktera andra att göra det.

Du behöver inga underleverantörer för detta. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

På jobbet kan det bli höga kostnader. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. En hemmafru eller pensionär kan göra detta framför TV:n för 50 öre styck och tjäna riktigt bra.

Få ett bättre resultat med rätt klistermärken

Det är viktigt att tänka på kvaliteten. Det är viktigt så att man inte behöver göra om allt. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Då blir allt en röra.

En bra etikettmaskin kräver bra etiketter. etiketter pris Papprets kvalitet kan vara avgörande. Därför är det viktigt med rätt form.

Enkla projekt och ytterkartonger klarar sig ofta med en Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle. Billigast och jättesortiment etikettformat på dustin.

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Då blir utskrifterna billiga. Googla efter det billigaste priset.

allt-fraktfritt.se har det du behöver för att komma igång.

Man kan fråga andra också. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.