Nu har det blivit enkelt att få bort svettlukt från kläder

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Vissa kläder luktar svett ändå. Det kan därför krävas andra metoder för att få bort svettlukt från kläder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Skor kan du behandla på samma sätt.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du kan köpa båda hos allt-fraktfritt.se.

yocoair

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. Många har upptäckt sprayen Yocoair. Sprayen är smidig och du kommer åt överallt.

Du kan ta med den vart som helst. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Det kanske är en löjlig fråga. Men det finns annan lukt också. Om du har glömt utrustning i din gymbag kan de börja lukt.

Alla sprayer håller inte samma kvalitet. Kom ihåg det. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Då du tvättar på fel sätt så måste du ändra rutinen

Vissa kläder luktar illa ändå. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. De luktar direkt. Det kan bero på att du tvättar materialet på fel sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. deo mot kraftiga svettningar
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. En spray kan du använda snabbt och lätt och du behöver inte vänta på att kläderna torkar innan du kan använda dem. Prova att ha med den i bilen.