Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

pris

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. köpa hemläsk Julmustkoncentrat Det uppskattas av din familj och vänner.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova lite olika varianter och smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.