Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

sodastream

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan göra slush också. Du kan också använda colasmak.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. must Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Många vill ju ha julmust året om. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du blir din egen dryckesblandare.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Prova olika smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.