Nu finns äntligen sko lukt spray

Skona är fina men luktar illa. Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Många har problem med det. Kanske är du en av dem som drabbats?

Få bort lukten utan att tvätta

ta

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Sko lukt spray kan du använda istället för att tvätta dina skor.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Om dina strumpor luktar så kan inte sprayen hjälpa dig med det, tyvärr.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. En sådan sak som att man bör byta strumpor varje dag är inte självklart för alla. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullsstrumpor är bättre för foten generellt.

Få bort fotsvett från skor som är gjorda av tyg

Tyskor tål oftast att tvättas. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men färgen kan bli ljusare.

Om du inte vill riskera dina skor så kan du använda sko lukt spray istället. Det är en luktborttagning som är mest skonsam mot känsliga tyger.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor då och då

Om du behandlar dina skor kontinuerligt då slipper du lukt. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Behandla när det luktar.

Det är bättre att börja i tid. borttagare lukt i skor Annars luktar det lätt för mycket. Sportartiklar är särskilt utsatta. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.