Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Det är inte svårt att få till stora såpbubblor som barn och vuxna fascineras av. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då har man det som krävs.

Såpbubblor är riktigt roliga att hålla på med.

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Det finns många olika recept online men grundreceptet är alltid glycerin, vatten och diskmedel.

En skvätt socker blir också bra för att få rätt konsistens. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Finns glycerin på webben?

Har man bråttom så ska man kanske glycerol köpa i en vanlig butik, men man kan få leta för det är inte alla vanliga affärer som har detta. Du kan inte göra så fina bubblor av vanlig flytande tvål.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt.se har billig glycerol. glycerin billigt Köp hem alla tillbehör i god tid.

Hur använder jag glycerin?

glycerin

Är det farligt med flytande tvål? Ja, det är inge fara. Samma sak gäller för glycerin. Man ska ju inte äta det. Glycerin används ju som tillsatser överallt.

Att göra bubblor med medlet är ingen fara. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur får man riktigt stora såpbubblor med glycerinlösningen?

För att få riktig stora såpbubblor så måste man ha ett bra verktyg. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På webben finns det mesta som du behöver veta.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Att testa utomhus är att rekommendera.