Kan jag bli av med coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Så enkelt är det!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Prova antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Skölj sedan händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Det spelar ingen roll om du är noggrann med handtvätten om du tar i smutsiga handtag efteråt. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Man måste hålla smittan borta längre. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Så lätt är det.

virusskydd

Behandla även sådant som du tar med dig hem. Många använder sprayen på frukt. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Var eftertänksam

Många har börjat att äta C-vitamin. Preparatet finns även som pulver.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. desinfektera Man vet inte om det fungerar. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Alla virus dör då. Kunderna köper hem IONplus.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Försök att hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd gärna näsdukar eller servetter. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hur väl fungerar handskar och ansiktsmasker mot coronaviruset?

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Vissa produkter är inte virustäta. Rör inte vid ansiktet. Då kan du få coronavirus.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Köp inte de undermåliga produkterna.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Så länge som du tvättar händerna.