Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Tvål är oftast bättre än handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Så använder du bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Dina händer är smittbärare igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Risken minskar med ytdesinfektion. Om du går ut så ska du använda handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Använd en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen tar hand om det mesta. Använd produkten där du tycker att det behövs.

antiseptisk

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Spraya där du finner det lämpligt.

Bruka sparsamt

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Många kunder gillar Smittstopp. Köp det online idag.