Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

Hela EU har slut på viktiga material just nu. Du kan inte få tag i glycerin heller. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Helt osynliga i sökmotorerna. Apotek och större företag går före.

handdesinfektionsmedel

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Det dödar inte smittan.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Man har snabbt anpassat sig. Oftast kan du välja på flera olika förpackningsstorlekar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Då kan du spara upp till 70 %.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. antiseptiskt medel Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Utbudet passar bra för coronaviruset.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Det enda sättet att hitta produkterna är att söka på Smittstopp.