Du känner väl till den nya specialbutiken med fyllda lager av desinfektionsmedel

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Tvålpumpar är slut i hela EU. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Skenande priser.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Affären drivs av välkända Gert Strand AB som har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Man säljer bara produkter av högsta kvalitet. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

handdesinfektion

Inte våra produkter. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
Dessutom innehåller de en extra tensid med extrem rengörande effekt. Smutsen har ingen chans.

På så sätt kan biociden göra det som den är till för.

Alla preparaten är dessutom katjoniska, dvs. positivt laddade. Några av våra vanligaste bakterier har en negativ laddning.

Medlet är snällt mot huden samtidigt som det dödar bakterier.

Använd hudvänlig handdesinfektion. Förkylningsvirus överlever lätt en vanlig handspritning. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Hos desinfektionsmedelstillverkaren hittar du handdesinfektion från flera olika fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

För företag, vården och städbolag finns koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare. Då kan priset sjunka rejält.

En 5-liters koncentrat räcker till 250 liter desinfektionsmedel. Det blir många flaskor. Många kan spara upp till 500 flaskor med den metoden. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Försök att hitta andra vägar. Förr såldes det på fat nu säljs det på flaska.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Vi har nått stora framgångar med vårt triple action desinfektionsmedel. Låt medlet verka ett tag. Medlet finns även att köpa som 1-liters koncentrat för den som inte behöver så mycket.

Koncentrat att späda med vatten till desinfektionsvätska för desinfektionsbad av visir, skyddsglasögon, utrustning och tvättbara munskydd. Ett enkelt 32-liters visirbad finns också.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Få ner priset och värna miljön genom att köpa koncentrat i stället för färdiga plastflaskor.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.