Använd Luktstopparen spray och ta bort röklukt

Om du inte röker uppskattar du inte röklukt. Den upplevs inte som bättre än fotsvett och är också farlig. Ingen kan väl ha missat att röklukt är farligt. Men lösningen är nära, om du köper Luktstopparen spray kan du ta bort rökluktEN.

Luktstopparen och 2 andra luktborttagande produkter finns på nätet i webbshopen allt-fraktfritt.se

Hur gör du för att ta bort röklukt?

Det kan ju vara så att det luktar rök tillfälligt för att det kom någon på besök som inte förstod att man inte bolmar på i ert vardagsrum. Om du har fest är det kanske mer vanligt. Börja med att skapa dig en uppfattning om var du vill ta bort röklukt.

Börja med att kartlägga rökvanorna. Om det röks hela dagen lång så är det inte så lätt att bli av med röklukten. Om det rökts måttligt går det utmärkt att använda Luktstopparen spray.

Självklart kan produkten användas där den bäst behövs för stunden. Den kan användas även i bilen.

Behandla på en gång och undvik att bli sur

Om du tillhör de som tycker att lukten av rök är mycket värre än det mesta så behöver du en luktborttagare som klarar detta. Med den innovativa Luktstopparen spray är det enkelt ta bort röklukt. Sprayen biter på de flesta lukter.

Spraya så fort det luktar rök. Du kommer inte att märka att du använt sprayen.

få

När ska jag spraya?

Sprayen kan användas på de flesta material, testa på ett litet område först. Eftersom Luktstopparen spray består av vatten och salt kan den även användas som deo. Men det går lika bra att fortsätta att använda de produkter du har.

Men du kan känna dig trygg med att produkten är helt säker. äcklig stank skor borttagare Den är säker att använda och innehåller inga miljögifter. Du behöver inte vädra ut rummet efteråt.

I källaren så kan du köra ett varv med sprayen och så kan du se till att tvättmaskinen luktar gott igen med några puffar. The sky is the limit för hur du kan använda sprayen.