Nu kan du äntligen göra din egen Julmust med en Läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka Julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Julmust

Men nu finns läskmaskinen. Dessutom gör du en insats för miljön.

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En Julmust som smakar jul

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara Julmust med din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar Julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha Julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du håller intresset vid liv. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Prova lite olika varianter och smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk blir godare än många andra. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Du kan få god dryck när du vill.