Hundartiklar av en kvalité som ej finns i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

På internet i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Orsaken till utförsäljningen är brist på utrymme. Något sortiment måste säljas ut för att alla varor skall få plats och man skall kunna plocka och sända produkter rationellt.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers samt 5 st 20-fotskontainers är oxå fyllda. För att kunna plocka och packa beställningar kvickt samt effektivt måste hundartiklarna säljas ut så det blir plats att ha samtliga produkter på lagret och slippa fylla vinden och 7 sjöcontainers.

hundsaker

Därför skall alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Man har konkurrerat med att ha högsta möjliga kvalité och otaliga varor har inte gått att hitta på andra ställen (brahund.se kan vara ett undantag).

Sprenger hundhalsband och halskedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Nu finns de att köpa under inköpspris – ett förslag till dig som har zoobutik.

Kinghound halsband och koppel. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. Trots att priserna på KingHounds produkter är bra är kvaliteten hög.
Halsband och halskedjor finns i mängder. Fantastiskt billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Världens förmodligen ultimata läderkoppel. 5 mm tjockt superläder. Koppel som står sig i 100 år.

Olika linor för skyddshundsträning. Till svenskskyddet finns munkorgarna som används vid träning och tävling.

Munkorgar för normalt bruk finns i stort utbud. Till alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. En munkorg är utmärkt att ha hemma.

Hundleksaker och bitleksaker. Vattenskålar i stort sortiment, liksom matskålar. Diverse selar för träning av tjänstehundar.

Dog Security spårlinor, koppel och andra svensktillverkade varor av yrkeskvalitet. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i centrum. Massiva spårlinor fastnar inte i skogen.

Skilda sorters apporter och utrustning finns i mängder.

Detta är ett briljant tillfälle att inhandla bra hundartiklar billigt. Att så bra varor finns i samma shop är minst sagt sällsynt. Ovanpå detta så är det utförssäjning av det kompletta sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att kolla in hundartiklar på allt-fraktfritt. Billigt och prima på samma gång.