Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

Behovet att lösa på om virusskydd ökar när nya pandemier dyker upp runt om i världen. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Många virussjukdomar överlever handsprit. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Risken finns att man kan få coronaviruset på grund av för mycket spritning. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Om du ska få ut maximal effekt av din renlighetsrutin måste du göra samma sak hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Köp också rätt tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Tänk också på vad du äter. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Många väljer att använda IONplus.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Smittstopp utbudet info Om du arbetar aktivt för att få ett bättre immunförsvar så kan coronaviruset få svårt att smitta dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Läkemedelskrisen gör att det är brist på katjonisk handdesinfektion överallt. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.