Använd AROMOLJA för att ge ditt hem en god doft.

I den här artikeln vill vi introducera hur du kan få ditt hem att bli välkomnande och extra mysigt med hjälp av aromatiska oljor. Massor av olika sätt att utnyttja AROMOLJA välgörande möjligheter. Något av det skönaste i aromterapiväg är att få en grundlig massage med ETERISKA OLJOR och att efteråt känna sig totalt avslappnad, tillfreds med livet och lugn. Aromoljor används inte bara till massage eller att ge goda dofter, de används också för att smaksätta drycker som exempelvis kaffe.

pepparmyntsolja

Finn AROMOLJA och ETERISKA OLJOR som du tycker om doften på.

Det är givetvis viktigt att hitta just de oljor vars dofter faller dig på “läppen”. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. En varm sommardag kan pepparmyntsolja eller eukalyptus ge lite svalka och kännas friska.

Var inte rädd att prova helt olika dofter tills du hittat just de som passar dig. Skaffa några doftkrus med ljus så kan du börja experimentera med olika oljor som gör dig avslappad och på gott humör. I webbutiker som allt-fraktifritt så finner man många olika dofter och det är lätt att skaffa de som man gillar bäst och är nyfiken på.

Dofterna kan man använda på lite olika sätt. En kombination av värme, ljus och en god doft kyliga mörka vinterkvällar låter inte så dumt väl? På sommaren kan små puffar med vatten från en vattensprayflaske med några droppar svalkande olja vara rena drömmen.

Inte bara dofter är möjliga, prova att göra din egen munspray med exempelvis några droppar pepparmintolja i vatten. Det är viktigt att skaka flaskan innan du sprayar. Prova dig fram till din egen favorit-godis-fabrik med olika oljors smak.

Prova att skapa doften rosmarin och kolla om dina småbarn tycker om den. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Löss tycker inte om den doft vi tycker om så de håller sig borta.

Testa även nya smaker på kaffet och på kolsyrat vatten

Du kan också smaksätta kaffe och hemmagjort kolsyrat vatten (1 droppe till 1/2-1 liter) med aromoljor. Du kommer upptäcka hur skoj det kan vara att ge ditt tråkiga kaffe en knuff med lite olika aromoljor.

Hundratals olika smaker kan ge ditt gamla brygg- eller kokkaffe en knuff mot nya upplevelser. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Några av de aromoljor du borde prova är stjärnanis- pepparmint och eukaluptus. Vill du göra godissmak? Halstabletter? Polkagris? Kungen av Danmark? eller din egen blandning av flera oljor? Prova gärna att mixa med vatten som du kolsyrar när du går på smak upptäcktsfärd.

Att en droppe aromolja i kaffet kan vara en ren energikick är ingen tvekan. Polkagrissmak på ditt kaffe med hjälp av lite pepparmintolja ger dig inte bara smaken utan fixar en frisk andedräkt också.

Stanna inte upp i ditt experimenterande med olika smaker och dofter, tänk på att det finns oändliga varianter. Släpp skaparlustan fri ! Det kostar inte mycket med AROMOLJA så det är klart att du har råd att testa. Var inte knusslig när du beställer aromolja nästa gång, alla i familjen har sin favorit.