Det har inte någonsin varit så enkelt att få bort kattkiss lukt

ta

De flesta katter är rena. Katterna putsar sig själva när de mår fint och då är doft och hygien inga bekymmer Men om katten bestämmer sig för att kissa på fel plats kan du behöva få bort kattkiss lukt.

Så här ska du göra Det finns många sätt att lyckas på. Med YOKOAIR kan du vara säker på att inga farliga ämnen sprids.

Använd YOKOAIR spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Ett exempel på detta är YOKOAIR. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Sprayen kan användas på flera typer av material. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Sprayen är så effektiv att den förvandlar plagg och föremål och gör dem nästan till nya igen. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Det går att lösa kattkiss-frågan. Tänk på att träna din katt. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Om du vill kan du även spraya luktborttagare direkt mot kattlådan. Om du har en bra spray så är det ok.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Katter som inte är kastrerade har oftast starkare revirinstinkter. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Sanera lukterna så snart du känner av dem. Genom att spraya går det snabbare. Du behöver icke leva i lukt av kattkiss och därjämte så blir det inte pinsamt då det anländer gäster som eventuellt börjar undra varför det doftar så dåligt hemma hos dig.