Elnaz Alizadeh ny kommunikationschef på SVA


2017-09-18

Från och med måndag den 18 september är Elnaz Alizadeh, 37 år, ny kommunikationschef vid Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) i Uppsala. Hon kommer närmast från forskningsmyndigheten Nordiska Afrikainstitutet (NAI), som ligger under Utrikesdepartementet.

Elnaz Alizadeh

Elnaz Alizadeh är ny kommunikationschef vid SVA. Foto: Stewen Quigley

– Jag ser med glädje fram emot att välkomna Elnaz som ny kommunikationschef och medlem i vår ledningsgrupp. Hon har en bra mix av erfarenheter från akademi och mer traditionell myndighet samt politik, vilket kan utveckla och lyfta vårt arbete med att göra vår kunskap till omvärldens kunskap, säger Jens Mattsson, gd vid SVA.

Elnaz Alizadeh har under närmare fem år arbetat med samhällsvetenskaplig forskningskommunikation på Nordiska Afrikainstitutet i Uppsala. Där har hon varit kommunikationschef och ingått i ledningsgruppen. Tidigare under hennes karriär arbetade hon med medicinsk forskningskommunikation på Centrum för molekylär medicin (CMM), som är en forskningsstiftelse vid Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset.

– Det är med stor ödmjukhet som jag tar mig an uppgiften som kommunikationschef på SVA. Jag hoppas att mina kunskaper och erfarenheter kan bidra på ett positivt sätt till myndighetens kommunikationsarbete framöver, säger Elnaz Alizadeh.

Kontakt för media

Kommunikationschef Elnaz Alizadeh, SVA, tel. 018-67 42 60, e-post

Source link